En sjarmerende popduo på turné

Det spesielle tvillingparet Marcus og Martinus har gjort overraskende stor suksess de siste årene, og det ser ut til at de har en karisma og et utseende som tiltrekker seg tusenvis av nye beundrere hvert år.

Klare tegn på dette er først og fremst at konsertene deres i Oslo Spektrum ble fullstendig utsolgt, og de har allerede gitt ut en selvbiografi. De fortsetter sin suksessrike ferd i 2017 ved å spille en megakonsert i Oslo til sommeren, og nå skal de også spille en stor konsert i Bergen. Den skal holdes på Koengen den 26. august, og billettene er allerede i salg.

Tvillingene selv er imponerte over anlegget og synes det er veldig fint å se på, og de er glade for publikummet i Bergen, som de synes gir mye liv til konsertene deres. De er svært glade i sin fanskare, og de gleder seg til å møte publikummet overalt hvor de reiser. Selv sier de at det er publikummet som har gjort deres suksess til en realitet.

Unge tvillinger på barnefestival

hoppingMinijugend er en ny barnefestival som finner sted i Ålesund, og den foregår over forholdsvis kort tid, nemlig i 6 timer. Den arrangeres lørdag 19. august mellom klokken 12 og 18 og blir Vestlandets største barnefestival. Antallet billetter blir 10 000, og grunnet duoens popularitet spekuleres det i om det blir mange skuffede barn som ikke får adgang. Også siden det ikke foregår mange arrangementer for de unge i Norge i dag, regner de med å bli raskt utsolgt for billetter. Konsertene på Minijugend festival skal holdes på Color Line Stadion, selv om det opprinnelig var tenkt at de skulle avholdes i Ålesund sentrum.

Det blir ikke mindre populært med Marcus og Martinus i Bergen etter at de vant Spellemannprisen, og det å få overrakt prisen av Kygo, som er et av deres forbilder, var noe helt spesielt for dem. De har også en egen film som kalles «Sammen om drømmen» som nå går sin seiersgang på kino, og den regnes som en takk til fansen, siden filmen gir mange innblikk i tvillingenes liv opp gjennom årene.