Gave fra hjertet

Noe av det siste på gavefronten er gavekort på opplevelser. Opplevelser kan man aldri få nok av! De beriker ens liv, de gir deg nye kunnskaper om deg selv og forskjellige spennende tema. Derfor er dette en av de fineste gavene du kan gi til noen du er glad i. Deler du opplevelsen med den du er glad i, så skaper dere sammen minner for livet. 

En ting som gleder de aller fleste er musikk og sterke musikkopplevelser bærer du med deg for alltid. Så hvorfor ikke gi bort gavekort på musikk? Du kan til og med kombinere musikkopplevelsen med en god middag, en weekend i en ny by eller kanskje du til og med vil at du og den du er glad i skal utforske noen musikalske grenser sammen? Et av stedene du kan kjøpe gavekort på er youwish.no.

Wallmans Dinnershow

Skal du og den du er glad i reise til Oslo en weekend? Da kan du for eksempel kjøpe gavekort på Wallmans dinnershow, eventuelt deres VIP pakke. Det er en spennende opplevelse der du får servert et utsøkt 4 retters måltid mens du får oppleve et forrykende show med kjente hits du før har hørt med ABBA, Robbie Williams og andre spennende artister. Youwish har billetter i flere kategorier her og det er også inkludert inngang til nattklubb. Med andre ord her får du underholdning, middag og dans til langt på natt!

GlaJazz på Mjøsa

Noen foretrekker gjerne noe med en lit mer intim atmosfære og roligere musikk. Da kan en tur med verdens eldste hjuldamper på Mjøsa være noe for deg.  Denne opplevelsen gjennomføres i Eidsvoll, Gjøvik, Hamar og Lillehammer og består av en herlig rekebuffet som nytes mens livebandet Dixieband spiller glajazz. Denne gjengen spiller tradjazz i New Orleans-stil. Hjuldamperen er 150 år gammel og gir deg følelsen av å være tilbake på 1800-tallet og opplevelsen passer for både voksne og barn.

Salsafestival

For noen består musikken av litt mer enn bare toner og tekst man lytter til. For noen er det rytmer som driver kroppen til å danse. Er din kjære en av disse kan en reise til Salsa festival være noe for dere! Salsafestivalen holdes en helg i måneden hele året, i Oslo sentrum. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper, du kan velge kursene etter nivå. Du får oppleve den sensuelle salsaen med dyktige instruktører og når kurshelgen er over, er det selvfølgelig klart for en stor salsafest!

Salsa

Lær å spille en sang!

Deler du og din kjære en kjærlighet for musikk? Hva med å prøve å lære å spille en sang? På youwish finnes det mange forskjellige gavekort som dere kan benytte for å oppdage om det bor skjulte talenter i dere begge to. Det er også en spennende gave hvor man får utforske seg selv, egne grenser og ikke minst sangstemmen eller evnen til å spille et instrument.

Gavekortene hos youwish kan leveres på mail innen 5 minutt og du har alltid 14 dagers full angrerett og kortet har 365 dagers gyldighet og full bytterett.