Streame musikkdokumentarer?

Er du mer glad i musikk enn film? Det finnes håp for deg også.

Ja, du trenger nemlig ikke bare se filmer på film2home. Du kan også se dokumentarer, og de har et godt utvalg i dokumentarer som er relatert til musikk på et eller annet vis. Her får du litt om utvalget!

Knuste ungpikehjerter

Det kunne selvfølgelig handlet om mange triste kjærlighetsdrama men nei, disse dokumentarene tar for seg bandet One Direction og deres fans. På film2home finnes det to forskjellige dokumentarer knyttet til dette bandet og det er jo ikke så rart ettersom de er et av dagens mest populære boyband. Med smektende ballader om kjærlighet, fengende midtempolåter og kontroversielle hårfrisyrer, er gutta mer populære enn noen gang. Hvordan håndterer de suksessen? Hvordan håndterer de fansen? I dokumentarene The only way is up og Reaching for the stars Part One, får du et unikt møte med guttene.

Sugar-man

Er du litt eldre og har interesse for andre typer musikk, så kan dokumentaren Searching for Sugar man være noe for deg. Rodriguez var en musiker som kunne ha blitt en av 70-tallets største musikkikon. Han ble oppdaget på slutten av 60-tallet i en bar og ble plukket opp av to produsenter. De produserte et album med han som dessverre ble en stor kommersiell fiasko. Men selv om han ryktes å ha tatt livet av seg på scenen, lever musikken hans igjen i Sør-Afrika hvor albumet Cold Fact ble soundtracket til Anti-Apartheid bevegelsen.

«Searching for Sugar Man» forteller den utrolige historien om Rodriguez, mannen som kunne ha blitt 70-tallets største musikkikon, men som ble glemt. Etter å ha blitt oppdaget i en bar på slutten av 60-tallet av to kjente produsenter som ble fengslet av hans sjelfulle melodier og vakre tekster, spilte han inn et album som man trodde ville etablere ham som en av de største musikerne i sin generasjon. Albumet ble en kommersiell fiasko. Rykter gikk om et grusomt selvmord på scenen, og han forsvant inn i glemselen.

Lemmy

Har du lyst til å bli bedre kjent med Lemmy Kilmister? Hvem er det, spør kanskje du? Han regnes som heavymetall pioner, rockens gudfar og ikke minst et ikon som blant annet er selve drivkraften i Motorhead. Han har hatt en flere tiår lang karriere hvor han har opplevd og overlevd både Beatles og Jimi Hendrix.

Jimi Hendrix