Ut å råne?

Alle vet at god musikk er en del av råneopplevelsen, det skal dundre i høytalerene og riste i dekka, men det er viktig at det er sjåføren som bestemmer når dekka skal riste. 

Det samme gjelder jo egentlig uansett hvordan du kjører bil. Mye lyd i dekk eller fra skroget på bilen, kan ødelegge en ellers god musikk eller turopplevelse. Derfor er det viktig å ha en god og stødig bil, samt gode dekk som tåler alle værforhold. For å få billigere dekk kan du handle dekk på nettet. Dekk365.se har dekk for alle sesonger og forhold.

Når du har lagt alle forhold til rette for å få den mest fantastiske musikkopplevelsen på veien er det viktig å huske på sikkerheten. Forskning viser at høy musikk og høy bass, faktisk kan påvirke deg som fører av et kjøretøy. Deriblant er det lettere å tråkke hardere ned på gassen og kjøre for fort.

Men når det er sagt, så må du jo ha den perfekte musikklista for å råne. Det er dog litt forskjellig hvilken musikk man hører på når man råner, litt avhengig av hvor i landet du hører til selvsagt. Men vi har samlet et lite knippe låter her, som absolutt bør gi bassen en utfordring på bilturen!

  1. AC/DC med låten Thunderstruck er en god klassiker med tung bass og fengende rytmer. Selvfølgelig å foretrekker for rånere som er litt mer rocka, men låten kan fenge de fleste om den bare får en sjanse.
  2. For de som er litt mer på housemodus, kan vi foreslå Dj Tiesto med Insomnia som finnes i uhorvelig mange versjoner og med forskjellige nivåer av bass.  Felles for de alle er fengende rytmer som gjør deg veldig klar til en tur på dansegulvet.
  3. Man kan heller ikke gå feil om man velger en David Guetta låt å råne til. Her er det mange gode å velge i men Titanium, We found love og Turn m eon er gode alternativer som rocker godt.
  4. Skal man hive seg på gode party-låter så har man jo også Good times med Flo Rida. 

Så her er det bare å råne i vei!

Bil